Van İl Koordinatörlüğü

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanımız Sayın Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba'dan İlimize Ziyaret


Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanımız Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, Van ilimize bir dizi ziyarette bulundu. Et ve Süt Kurumu Van Et Kombinası temel atma töreni, Çiftçilerimizle Van Tarım Sektörü Değerlendirme Toplantısı ve Van Gıda Tarım ve Hayvancılık İl ve İlçe Müdürlüğü ve TKDK personelinin katılımlarıyla İl Personel Toplantısına katıldı.



Ziyaretleri sırasında Sayın Bakanımıza AK Parti  Vanmilletvekilleri  Beşir Atalay ve  Burhan Kayatürk,  Van Valisi Murat ZorluoğluTuşba Belediye Başkanı Fevzi Özgökçe, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yavuz Özfidan, YYÜ Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal, AK Parti İl Başkanı Zahir Soğanda, Gevaş Belediye Başkanı Sinan Hakan, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı bürokratları, kurum amirleri ve vatandaşlar eşlik etti.



Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Başkanı Dr. A. Ahmet Antalyalı ve Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Van İl Koordinatörü İbrahim Başak Kurumumuz personelleri ile kısa bir değerlendirme toplantısı alırken, Van ilinde gerçekleştirilecek olan yatırımların önemi bir kez daha vurgulandı.


    Cimer