Van İl Koordinatörlüğü

FUTBOL TURNUVASI Tarım ve kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Van il Koodinatörlüğü ve Van Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü,ile 9 Şube ve 13 ilçe müdürlüklerinin katılımıyla futbol turnuvası düzenlendi. 14 tane takımın mücadele edeceği turnuvada. galip gelen taraflar önümüzdeki hafta ikinci maçlarını yapacaklar. 30 Nisan da ise final maçını yapacaklardır. Erciş yolu üzerinde Kardeşler Halı Sahada ilk maçları yapılan turnuva da kurumumuz TKDK Gevaş İlçe Tarım Müdürlüğünü 12-5 lik net skorla yenerek galip gelmiştir. Turnuva 30 Nisan tarihine kadar devam edecek. Eleme usulü ile gerçekleştirilen bu turnuvanın birincisi, ikinci ve üçüncülerine ödüller verilecek .


         Tarım ve kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu  Van il Koodinatörlüğü ve Van Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü,ile 9 Şube ve 13 ilçe müdürlüklerinin katılımıyla futbol turnuvası düzenlendi.
     14 tane takımın  mücadele edeceği turnuvada.  galip gelen taraflar önümüzdeki hafta ikinci maçlarını yapacaklar. 30 Nisan da ise final maçını yapacaklardır.
        Erciş yolu üzerinde Kardeşler Halı Sahada ilk maçları yapılan turnuva da kurumumuz  TKDK Gevaş İlçe Tarım Müdürlüğünü 12-5 lik net skorla yenerek galip gelmiştir.
   Turnuva 30 Nisan tarihine kadar devam edecek. Eleme usulü ile gerçekleştirilen bu turnuvanın birincisi, ikinci ve üçüncülerine ödüller verilecek .



 
Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu
Van il Koordinatörlüğü
Futbol Takım Oyuncu Listesi
Numarası Adı ve soyadı
1 Fani DOĞRU
2 Muhammed GENCAY
3 İlhami HAZAN
4 Furkan ÇOŞKUN
5 İshak DEMİR
6 Yusuf ÖZTÜRKÇÜ
7 Bahattin ÇIRAK
8 Çağrı ÜNSAL
9 Zeki ÖLMEZ
10 Ferhat AYNAS
11 Erkan KERVAN
YEDEK Ali uçar
YEDEK Servet BEYİŞ
TAKIM SORUMLUSU Ali UÇAR
 

.
    Cimer